Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

» terug naar de webshop

Fijn dat u bij ons bestelt!

Bestellen en betalen

Bestellen

Betalen

In de webshop kunt u betalen met iDEAL, VISA en Bancontact.

Alle op de webshop vermelde prijzen zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld. Hoewel de inhoud van de webshop met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, kan het Rijksmuseum van Oudheden niet garanderen dat alle informatie op de webshop te allen tijde juist en volledig is. De prijs in de winkelmand is leidend, ook als deze verschilt met de prijsaanduiding op andere pagina’s in de webshop. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten.

Verzending en levering

Verzending

U ontvangt een e-mail als we uw artikel hebben verzonden. Aansluitend ontvangt u een extra e-mail met daarin een track&trace-code waarmee u uw bestelling kunt volgen (alleen bij pakketten).

We verzenden onze artikelen naar adressen in Nederland en België. We verzenden niet naar afhaalpunten van PostNL of andere koeriers.

We hanteren de volgende verzendkosten:

De verzendkosten worden automatisch berekend in het bestelproces.

Levering

We streven naar een levertijd van maximaal 5 werkdagen. In tijden van drukte kan deze termijn oplopen, met een uiterlijke levertijd van 14 werkdagen. Door de huidige drukte bij de postbedrijven kan een levering langer duren dan gebruikelijk.

Retourneren

Retourneren

Rijksmuseum van Oudheden Webshop
Postbus 11 114
2301 EC Leiden

Zodra we de retourzending in goede conditie hebben ontvangen, betalen we u het verschuldigde bedrag binnen uiterlijk 14 dagen terug.

Retourneren in de museumwinkel

U kunt het artikel ook retourneren in de fysieke museumwinkel van het Rijksmuseum van Oudheden (Rapenburg 28, Leiden).

Retourvoorwaarden

Terugbetaling

Garantie

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Een product is ondeugdelijk als het niet compleet is, beschadigd is, kapot is of het niet goed doet, of u er niet mee kunt doen wat op onze webshop staat vermeld. Denkt u een ondeugdelijk product te hebben ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen via museumwinkel@rmo.nl.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Contact

E-mail (voorkeur)

Neem voor vragen over onze producten of over uw bestelling contact met ons op, bij voorkeur via e-mail: museumwinkel@rmo.nl. Vermeld in uw e-mail altijd uw ordernummer.

Telefoon

U kunt tijdens kantooruren (ma-vr, 9.00-17.00 uur) bellen met onze servicedesk: 071 – 5163 163. Onze servicemedewerkers verbinden u door met een medewerker van de museumwinkel. Let op: vanwege drukte in het museum kan het voorkomen dat er geen medewerker beschikbaar is om u direct telefonisch te woord te staan.

» terug naar de webshop

Bezoek ons: