Dagelijks wisselende kaart

Het museumcafé heeft een dagelijks wisselende kaart met diverse belegde broodjes, een specialiteit van de dag, soep, koffie, thee, zoete en hartige lekkernijen, fruit en (biologische) drankjes. Op aanvraag is glutenvrij brood beschikbaar. Neem daarvoor contact op met onze servicedesk via . En er is wifi!

Uitgebreid assortiment

De keuken van het museumcafé heeft een uitgebreid assortiment. U kunt bijvoorbeeld genieten van heerlijke verse smoothies, sapjes en een dagelijkse specialiteit. Voor kinderen is er een lekkere kidsbox met een kleine verrassing.

Naast de Egyptische tempel

Het museumcafé ligt pal naast de Egyptische tempel in de gratis toegankelijke Tempelzaal. Misschien is dit wel de mooiste museale ruimte van Nederland. Een prachtige plek dus voor iedereen met of zonder toegangskaartje die iets wil nuttigen.

Trek na een speurtocht of verjaardagspartijtje?

Heb je de Egypte-speurroute gedaan? Of vier je je verjaardag in het museum met het Romeinen-verjaardagspartijtje? Dan heb je na afloop vast wel trek in iets lekkers. Je kunt in het Museumcafé kiezen uit een paar lekkere opties:

 • Kidsbox: zachte bol met jam of chocopasta, krentenbol, pakje drinken en een kleine verrassing
  Prijs: € 6,95
 • Chocolade- of vanillemuffin met een glas limonade
  Prijs: € 4,50
 • Appeltaartpunt met een toef slagroom en een glas limonade
  Prijs: € 5,50

Openingstijden museumcafé

 • Dagelijks open van 10.00 tot 16.45 uur
 • Altijd gesloten op: 1 januari, 27 april, 3 oktober en 25 december
Museumcafé

Museumcafé