Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Dagelijks wisselende kaart

Het museumcafé heeft een dagelijks wisselende kaart met diverse belegde broodjes, een specialiteit van de dag, soep, koffie, thee, zoete en hartige lekkernijen, fruit en (biologische) drankjes. En er is wifi!

Uitgebreid assortiment

De onlangs gerenoveerde keuken van het museumcafé heeft een uitgebreid assortiment. U kunt bijvoorbeeld genieten van heerlijke verse smoothies, sapjes en een dagelijkse specialiteit. Voor kinderen is er een lekkere kidsbox met een kleine verrassing.

Naast de Egyptische tempel

Het museumcafé ligt pal naast de Egyptische tempel in de gratis toegankelijke Tempelzaal. Misschien is dit wel de mooiste museale ruimte van Nederland. Een prachtige plek dus voor iedereen met of zonder toegangskaartje die iets wil nuttigen.

Trek na een speurtocht of verjaardagspartijtje?

Heb je de Dummie de mummie-speurroute gedaan? Of vier je je verjaardag in het museum met het Dummie de mummie-verjaardagspartijtje? Dan heb je na afloop vast wel trek in iets lekkers. Je kunt in het Museumcafé kiezen uit een paar lekkere opties:

  • Kidsbox: zachte bol met smeerkaas, smeerworst, jam of chocopasta, krentenbol, pakje drinken en een kleine verrassing
    Prijs: € 6
  • Chocolade- of vanillemuffin met een glas limonade
    Prijs: € 3,75
  • Appeltaartpunt met een toef slagroom en een glas limonade
    Prijs: € 4,75

Plus: als je ons laat weten dat je je verjaardag viert, versieren we ook de gereserveerde tafel! Stuur hiervoor een e-mail aan rmocatering@vermaatgroep.nl.

Bezoek ons: