Wie zijn wij?

Het Rijksmuseum van Oudheden brengt al meer dan tweehonderd jaar de oudheid en de archeologie tot leven. Iedereen kan in het museum genieten van de oude beschavingen uit Egypte, de Klassieke Wereld, het oude Nabije Oosten en Nederland in de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen.

Lees meer
Een blik in de Romeinse beeldenzaal

Medewerkers

Het Rijksmuseum van Oudheden is sinds 1995 een zelfstandige stichting die het archeologische deel van de rijkscollectie beheert en tot taak heeft die voor een groot publiek toegankelijk te maken. Het museum heeft circa zeventig medewerkers in vaste of tijdelijke dienst.

Lees meer
Medewerkers Organisatie Groepsfoto personeelsfeest 200 jaar RMO

Vacatures

Werken bij het Rijksmuseum van Oudheden kan ook op vrijwillige basis of als stagiair(e) bij een van de interne afdelingen van het museum. Op deze pagina kunt u bovendien de huidige museum-cao downloaden.

Lees meer
Opbouw vaste tentoonstelling Egypte

Jaarverslagen en anbi

In het jaarverslag rapporteert het Rijksmuseum van Oudheden over de werkzaamheden in het betreffende kalenderjaar. Op deze pagina kunt u ze als pdf downloaden. Het museum is een algemeen nut beogende instelling (anbi) en voldoet met de opsomming van de gegevens op deze pagina aan de digitale publicatieplicht die aan deze status verbonden is.

Lees meer
Bakkerij Werk in het oude Egypte

Contact

De belangrijkste adres- en contactgegevens van het Rijksmuseum van Oudheden op een rijtje. Van museum tot kantoor, en van directeur tot financiële administratie.

Lees meer
Contact Organisatie Gevel Rijksmuseum van Oudheden Spelvoorwaarden bloemen