Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Tentoonstellingsboek 'Cyprus'

Bij de tijdelijke tentoonstelling Cyprus, te zien van 11 oktober 2019 t/m 15 maart 2020, is een kleurrijk en informatief tentoonstellingsboek verschenen. U koopt het voor € 19,95 in de museumwinkel. Ook het magazine van Vriendenvereniging RoMeO besteedt uitgebreid aandacht aan Cyprus. Bovendien treft u in de winkel een uitgebreid assortiment Cyprus-artikelen, waaronder boeken en sieraden.

Lees meer

Boeken en dvd's

De boekenvoorraad van de museumwinkel is heel divers: van toegankelijke boeken over de culturen uit de oudheid tot wetenschappelijke publicaties over specialistische onderwerpen. Maar ook tentoonstellingscatalogi of kinderboeken liggen in de schappen. Tijdens tijdelijke tentoonstellingen voegen we toepasselijke titels aan het assortiment toe.

Lees meer

Souvenirs

Wilt u een herinnering aan uw bezoek? In de winkel kunt u naar hartenlust rondstruinen in een ruime keuze aan kleine souvenirs: postzegels, ansichtkaarten, bouwplaten, telefoonhoesjes, hiërogliefenstempels, en nog veel meer. Zelfs Romeinse of Egyptische badeendjes zijn verkrijgbaar!

Lees meer

Replica's en sieraden

U kunt kiezen uit een ruim assortiment replica’s van objecten uit onze eigen collectie en van wereldberoemde klassieke beelden uit buitenlandse musea. Uiteraard mogen ook sieraden niet ontbreken in de museumwinkel. U heeft keuze uit verschillende soorten sieraden uit verschillende culturen.

Lees meer