Webshop

In onze online webshop kunt u een wisselend assortiment eigen museumproducten kopen, zoals het RMO-topstukkenboek, tentoonstellingscatalogi, souvenirs, kinderboeken, kaartenmapjes, en meer.

Naar de webshop
Museumwinkel webshop Bastet kat

Boeken

We hebben een ruim assortiment aan boeken, uiteenlopend van kinderboeken voor de kleintjes tot specialistische wetenschappelijke publicaties. Bij grotere tijdelijke tentoonstellingen verschijnt meestal een tentoonstellingsboek en voegen we tijdelijk bijpassende titels toe aan het aanbod.

Lees meer
Museumwinkel overzicht

Topstukkenboek

Topstukken van het Rijksmuseum van Oudheden bevat honderd hoogtepunten uit de museumcollectie, van de Egyptische tempel van Taffeh tot aan de middeleeuwse fibula van Dorestad. Het rijk geïllustreerde boekwerk is 216 pagina’s dik en kost € 19,95.

Lees meer
Topstukkenboek

Souvenirs

Voor een klein aandenken aan uw museumbezoek bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u verwoed verzamelaar van Egyptische nijlpaardjes of Romeinse munten? Zoekt u een leuke ansichtkaart van uw favoriete object in het museum? Struin rond in de winkel en u vertrekt ongetwijfeld met iets origineels.

Lees meer

Replica's en sieraden

Bijzondere sieraden die zijn geïnspireerd op de oudheid schitteren in onze glazen sieradenvitrines. Daarnaast treft u een ruime keuze aan van grote en kleine replica’s van welbekende beelden uit verscheidene buitenlandse musea.

Lees meer
Museumwinkel replica's en sieraden