Webshop

In onze online webshop kunt u een klein assortiment eigen museumproducten kopen, zoals het nieuwe topstukkenboek, een mondkapje met hiërogliefen, een nijlpaardknuffel, tentoonstellingsboeken, het jubileumboek 200 jaar RMO en een aantal kinderboeken.

Naar de webshop
Webshop mondkapje

Boeken

De boekenvoorraad van de fysieke museumwinkel is heel divers: van toegankelijke boeken over de culturen uit de oudheid tot wetenschappelijke publicaties over specialistische onderwerpen. Maar ook tentoonstellingscatalogi of kinderboeken liggen in de schappen. Tijdens tijdelijke tentoonstellingen voegen we toepasselijke titels aan het assortiment toe.

Lees meer
Museumwinkel 2018

Souvenirs

Wilt u een herinnering aan uw bezoek? In de winkel kunt u naar hartenlust rondstruinen in een ruime keuze aan kleine souvenirs: postzegels, ansichtkaarten, bouwplaten, hiërogliefenstempels, en nog veel meer. Zelfs Romeinse of Egyptische badeendjes zijn verkrijgbaar!

Lees meer
Museumwinkel 2018 Souvenirs

Replica's en sieraden

U kunt kiezen uit een ruim assortiment replica’s van objecten uit onze eigen collectie en van wereldberoemde klassieke beelden uit buitenlandse musea. Uiteraard mogen ook sieraden niet ontbreken in de museumwinkel. U heeft keuze uit verschillende soorten sieraden uit verschillende culturen.

Lees meer
Museumwinkel 2018 Replica's en sieraden