Voor in huis of om uw hals

Replica’s

Zoekt u een mooi Egyptisch reliëf of een klassiek Grieks beeld, zoals de Venus van Milo? Neem dan een kijkje in onze smaakvol ingerichte vitrines. U vindt er delicaat Romeins glaswerk, maar ook robuust Middeleeuws aardewerk. Er is ruime keuze aan replica’s uit eigen collectie en klassiekers die u kent uit buitenlandse musea.

Sieraden

Blikvangers in de museumwinkel zijn de prachtige, exclusieve sieraden van de Duitse ontwerpster Petra Waszak. In het verleden was zij werkzaam voor grote modehuizen als Dior. Haar sieraden zijn geïnspireerd door oude culturen, de collectie van het Rijksmuseum van Oudheden en wereldberoemde collecties uit Parijs, Londen en New York. Gun uzelf een schitterende ketting of mooi setje oorbellen, veelal gemaakt van kleurrijke edelstenen zoals lapis lazuli.

Sjaals

Zijdezachte sjaals die passen bij onze tentoonstellingen liggen ook in onze vitrines. Elegant en met een bijzondere print: we zoeken ze met zorg voor u uit. Draag ze naar die ene speciale gelegenheid, of juist dagelijks voor een extra bijzondere touch aan uw outfit.

Let op: de meeste replica’s en sieraden zijn beperkt op voorraad. Daardoor kan het voorkomen dat sommige replica’s en sieraden tijdelijk niet leverbaar zijn.

Museumwinkel druiventrosflesjes

Museumwinkel beeldjes Romeinse dames