Voor in huis of om uw hals

Replica’s

U kunt kiezen uit een ruim assortiment replica’s van objecten uit onze eigen collectie en van wereldberoemde klassieke beelden uit buitenlandse musea. Bijvoorbeeld:

  • Aphrodite, een beroemd beeld van deze Griekse godin uit de derde eeuw v.Chr. Het origineel kunt u zien in Musée du Louvre (Parijs).
  • Venus van Milo, nóg zo’n klassieker uit de Griekse beeldhouwkunst (tweede eeuw v.Chr.) uit de collectie van het Louvre.
  • Romeinse munten of Egyptische beeldjes van een nijlpaard, de godin met de kattenkop Bastet, de god Anubis, een scarabee.

Sieraden

Uiteraard mogen ook sieraden niet ontbreken in de museumwinkel. U heeft keuze uit verschillende soorten sieraden uit verschillende culturen. Ook de prijzen zijn divers. Wat denkt u van Egyptische oorbellen met lapis-lazuli? Of zilveren Egyptische beeldjes, zoals godenbeeldjes of beeldjes in de vorm van een scarabee, en vergulde ‘Ankh-oorbellen’? Ook kunt u een Griekse armband aanschaffen of een Romeinse halsketting.

Sieraden Petra Waszak

Blikvangers in de museumwinkel zijn de prachtige, exclusieve sieraden van de Duitse ontwerpster Petra Waszak. In het verleden was zij werkzaam voor grote modehuizen als Dior. Haar sieraden zijn geïnspireerd door oude culturen, de collectie van het Rijksmuseum van Oudheden en wereldberoemde collecties uit Parijs, Londen en New York.

  • Let op! De meeste replica’s en sieraden zijn beperkt op voorraad. Daarom kan het soms voorkomen dat sommige replica’s en sieraden tijdelijk niet leverbaar zijn.
Museumwinkel 2018 Replica's en sieraden

Museumwinkel 2018 Replica's en sieraden