Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Gladiator en schrijver komen naar het museum

In de meivakantie komt de heldhaftige gladiator Julius Zebra naar het Rijksmuseum van Oudheden. Gary Northfield, de schrijver en tekenaar van de boeken, is er ook bij. Hij vertelt grappige verhalen over Julius’ nieuwe avonturen in Griekenland.

  • datum: zondag 28 april 2019
  • tijd: 14.00 – 16.00 uur
  • toegang: gratis (excl. museumentree)
  • leeftijd: vanaf 8 jaar

Programma

Gary Northfield laat zien hoe Julius wordt getekend en hij zal een prijs verloten. Het programma zit vol grappen. Gary vertelt in het Engels, maar de levendige en grappige tolk Pjotr van Lenteren zorgt voor de Nederlandse vertaling. Het nieuwe boek van Julius Zebra is te koop in de museumwinkel en Gary wil er vast graag zijn handtekening in zetten. Je kan bovendien met Gary en Julius op de foto.

  • 14.00 – 14.45 uur: tekenworkshop, wedstrijd en moppentappen met Gary Northfield en Pjotr van Lenteren
  • 14.45 – 16.00 uur: signeersessie en als gladiator op de foto met Julius Zebra

Gedonder met de Grieken

Het nieuwe Julius Zebra-boek heet Gedonder met de Grieken. Daarin helpen Julius en zijn vrienden om de Gouden Appel van de halfgod Herakles terug te vinden. Ze nemen het op tegen de gevaarlijke Minotaurus en daarbij komen ze zelfs in de Griekse onderwereld terecht.

Aanmelden

Aanmelden voor de Julius Zebra-dag kan via onderstaand aanmeldformulier. Wil je nóg iemand aanmelden? Ververs dan de pagina en vul het nieuwe formulier in. Herhaal dit voor elke nieuwe aanmelding.

  • *=verplicht veld
    Nieuwsbrief: je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen. Pas als je deze link hebt gevolgd, is je inschrijving voltooid. Je ontvangt dan onze eerstvolgende nieuwsbrief.
lees meer over ons privacybeleid
Julius_Zebra_Grieken

Bezoek ons: