Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Latijn horen en spreken

Voor wie?

4 t/m 6 gymnasium
De rondleiding in het Latijn wordt aangepast aan het niveau van de groep.

Wat kunt u verwachten?

Het Rijksmuseum van Oudheden en Addisco Onderwijs bieden een unieke rondleiding aan: langs de Romeinse collectie van het museum, in het Latijn. Deze rondleiding is een verrassende samensmelting van de Romeinse taal en cultuur. Op een aantrekkelijke, begrijpelijke en interactieve wijze vertelt een ervaren rondleider in het Latijn uw leerlingen meer over de mooiste Romeinse beelden, portretten en sarcofagen uit de collectie van het Rijksmuseum van Oudheden. Voor zowel docenten als leerlingen is het een unieke kans om Latijn te horen en te spreken.

Duur

1 uur

Kosten

€ 100 per rondleiding (maximaal 20 leerlingen)
Grotere groepen wordt nadrukkelijk geadviseerd de rondleiding in twee sessies te volgen. We adviseren u graag over mogelijke combinatieprogramma’s.

Reserveren

Deze rondleiding in het Latijn is wekelijks beschikbaar op woensdag en vrijdag. Als u een e-mail stuurt naar educatie@rmo.nl, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om te overleggen over dag en tijdstip.

Probeer het museum gratis uit!

Wilt u vooraf bekijken of het Rijksmuseum van Oudheden iets voor uw groep is? Dat kan! Als u onderstaande bon voor gratis entree print en inlevert bij de kassa van het museum ontvangt u een gratis entreebewijs voor het museum. (De bon is geldig t/m 31 augustus 2020)

VO Romeinen Rondleiding in het Latijn

Bezoek ons: