Opnames Tussen Kunst en Kitsch uitverkocht

18 januari 2011

Presentatrice Nelleke van der Krogt aan tafel met een expertPresentatrice Nelleke van der Krogt aan tafel met een expert

Op maandag 4 april 2011 is het Rijksmuseum van Oudheden het decor voor de opnames van het bekende AVRO-programma 'Tussen Kunst en Kitsch'. De kaartverkoop is begin januari begonnen en ging heel snel: de kaarten voor de opnamedag in het RMO zijn inmiddels uitverkocht! Dat geldt ook voor de opnamedagen in de Kunsthal KAdE in Amersfoort (21 februari) en het Textiel Museum in Tilburg (18 april). Liefhebbers die toch opnames van het programma willen bijwonen, kunnen dit voorjaar nog terecht in Twentse Welle in Enschede (maandag 9 mei) en Mu.ZEE in Oostende (België, maandag 23 mei).

Opnamedag in het Rijksmuseum van Oudheden 

Opnames van 'Tussen Kunst en Kitsch' duren de hele dag. Om onnodig lang wachten te voorkomen, worden belangstellenden op verschillende momenten in het museum uitgenodigd. Bij uw entreebewijs heeft u informatie ontvangen over het tijdstip waarop u wordt verwacht. Degene die een entreekaartje heeft en naar een van de opnamedagen komt, mag maximaal drie voorwerpen meenemen om te laten taxeren door de experts. Klik hier voor adres en route naar het Rijksmuseum van Oudheden.

Kaarten bestellen

Kaarten voor opnamedagen kunt u online bestellen via de website van See Tickets, of telefonisch via 0900 1353 (€0,45 per minuut). Kies in het menu optie 5 en volg daarna de aanwijzingen in het menu. Vanuit België kunt u kaarten bestellen via telefoonnummer 0900-51000. Alleen AVRO-leden kunnen kaarten voor 'Tussen Kunst en Kitsch' bestellen. Wie nog geen lid is en een kaart koopt, wordt automatisch lid van de AVRO. Kijk op de website van Tussen Kunst en Kitsch voor meer informatie hierover.