Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Rijk geïllustreerde uitgaves en full colour magazine

Middeleeuwse tuinen – aardse paradijzen in oost en west, 1200-1600

Bij de tentoonstelling Middeleeuwse tuinen is het tentoonstellingsboekje Middeleeuwse tuinen – aardse paradijzen in oost en west, 1200-1600 verschenen. In deze rijk geïllustreerde uitgave leest u alles over de verschillende soorten tuinen die in de middeleeuwen en renaissance bestonden in het christelijke Europa en het islamitische oosten. Het boekje is gemaakt onder redactie van Annemarieke Willemsen, conservator collectie Nederland middeleeuwen van het Rijksmuseum van Oudheden.

  • prijs: € 12,50
  • 96 pagina’s, full colour

Glas in het Rijksmuseum van Oudheden

Bij de tentoonstelling Glas is het tentoonstellingsboekje Glas in het Rijksmuseum van Oudheden verschenen. In deze kleurrijke en handzame publicatie vindt u de hoogtepunten uit de glascollectie van het museum, aangevuld met enkele topstukken uit de collecties van Museum Het Valkhof, Allard Pierson Museum en Gemeentemuseum Den Haag. Het boekje is gemaakt door Jill van der Sterren-Hendriks en conservator Ruurd Halbertsma (red.).

  • prijs: € 12,50
  • 80 pagina’s, full colour

RMO Magazine

Het full colour magazine van vriendenvereniging RoMeO is te koop in de Museumshop. Met uitgebreide artikelen over o.a. de nieuwe tentoonstellingen Middeleeuwse tuinen, Glas en Paestum ervaren.

  • prijs: € 3,50
  • 40 pagina’s, full colour, te koop in de museumwinkel
Boekjes_Glas_tuinen_combi

Bezoek ons: