Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Lezingen en presentaties over nieuwe uitgaven

Uitgeverij Hermaion is een educatieve uitgeverij op het gebied van Klassieke talen en cultuur. Het is inmiddels traditie dat de Hermaion studiemiddag de opmaat vormt voor de Week van de Klassieken. De middag biedt een gevarieerd programma met lezingen en presentaties rondom de thema’s van diverse nieuwe uitgaven van Hermaion.

  • datum: donderdag 3 september 2020
  • tijd: 15.00 – 17.00 uur
  • locatie: livestream vanuit het Rijksmuseum van Oudheden
  • kosten: gratis
  • georganiseerd in samenwerking met Uitgeverij Hermaion, in het kader van de Week van de Klassieken (3 t/m 13 september 2020)

Aanmelden livestream

Meld u aan voor de livestream

De Week van de Klassieken in het Rijksmuseum van Oudheden is dit jaar uitsluitend online te volgen via livestreams. Alle lezingen, symposia en workshops zijn gratis beschikbaar. U hoeft geen extra programma’s te downloaden of te installeren op uw computer. Na aanmelding ontvangt u een link, waarmee u via de browser op uw pc, laptop, tablet of smartphone de activiteit kunt volgen. De livestream is vanaf een kwartier voor aanvang online.

Programma

Het volledige programma volgt zo spoedig mogelijk

Overige activiteiten Week van de Klassieken

Tijdens de Week van de Klassieken worden van 3 t/m 13 september 2020 tien dagen lang verschillende online activiteiten georganiseerd vanuit het Rijksmuseum van Oudheden.

Informatie over het programma van andere musea vindt u op de website Weekvandeklassieken.nl.

Studiemiddag Hermaion

Bezoek ons: