Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Nieuw: online privérondleiding

Hoewel het museum nu dicht is, kunt u tijdens de kerstvakantie met een online privérondleiding tóch een bezoek brengen aan het Rijksmuseum van Oudheden. Samen met uw gezin, huishouden of familie leidt een deskundige gids u via een online verbinding door het museum, langs de topstukken uit de collectie. Voor deze online privérondleiding vragen we een bijdrage van € 30, waarmee u het museum steunt. Reserveer telefonisch via onze servicedesk: 071 5163 163, bereikbaar van maandag t/m vrijdag, 9.00 – 17.00 uur (gesloten op 25 december en 1 januari).

Voor twee personen of een huishouden

Els (53), Luuk (59), Bénédicte (13) en Dominique (12): “De privérondleiding was erg leuk en interessant! Het is fijn om de grote lijnen uitgelegd te krijgen. Je krijgt meer context bij de voorwerpen en je kunt makkelijk vragen stellen. Zeker doen!”

Zodra het Rijksmuseum van Oudheden weer bezoekers mag ontvangen (vooralsnog vanaf 20 januari 2021), zal dat nog steeds niet in grotere groepen kunnen. Maar een bezoek is daardoor wel de gelegenheid bij uitstek om in alle rust te genieten van al het moois dat het museum te bieden heeft.

Reserveer een privérondleiding

  • Een privérondleiding is exclusief voor twee personen of voor één huishouden woonachtig op hetzelfde adres (maximaal vijf personen).
  • Te reserveren vanaf 20 januari 2021 op basis van beschikbare plaatsen binnen het tijdvak van uw museumbezoek.
  • De rondleidingen worden aangeboden vanaf 14.00 uur, van maandag tot en met donderdag.
  • Reserveer via onze servicedesk: 071 5163 163 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag, 9.00 – 17.00 uur).
  • Reserveren kan alleen telefonisch en minimaal vijf werkdagen van te voren.
  • U ontvangt een bevestiging per e-mail.

Let op: uw reguliere museumbezoek dient u apart van deze rondleiding te reserveren.

Op maat voor u gemaakt

Uw bezoek wordt onvergetelijk met deze exclusieve aanbieding: een privérondleiding door een museumgids voor € 50 per uur. Dit kan een interactieve familierondleiding zijn of juist een rondleiding met inhoudelijke diepgang, desgewenst in het Engels.

Een uur vol topstukken

Onze rondleiders stippelen een mooie museumwandeling uit, langs de topstukken uit de museumcollectie. Al wandelend vertellen zij u de rijke verhalen en opmerkelijke anekdotes van het land van de Egyptische farao’s, het machtige Romeinse Rijk, de tijd van de mysterieuze Etrusken, of de wereld van de oude Grieken.

Kosten en betaling

  • U betaalt € 50 per uur (excl. entree museum).
  • U betaalt aan de kassa op de dag van uw museumbezoek (graag pin of contactloos).
  • Bent u onverhoopt verhinderd op het door u gereserveerde tijdstip, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. U kunt daarvoor bellen of mailen met de servicedesk, via 071 5163 163 of info@rmo.nl. Zonder afmelding vooraf zullen wij de kosten voor de rondleiding (€ 50) alsnog bij u in rekening brengen.
  • Lees voorafgaand aan uw museumbezoek de geldende richtlijnen en voorwaarden.
Privérondleiding met museumgids Richtlijnen en voorwaarden Zalen Egypte

Bezoek ons: