Vanuit huis op bezoek bij keizer Domitianus

Onze nieuwe tentoonstelling God op aarde. Keizer Domitianus staat achter de gesloten deuren te trappelen om bezoekers te ontvangen. Voorlopig kan dat nog niet ‘echt’, maar nu wél vanuit huis met onze nieuwe, dagelijkse lockdown livestream-tours.

Boek nu uw ticket!

Alle hoogtepunten in een uur

Een museumgids laat u via een live-verbinding in een uur alle hoogtepunten in de expositie zien. Hij of zij voert u mee in het turbulente levensverhaal van Domitianus, de Romeinse keizer die zó slecht was dat hij vergeten moest worden. Laat u verwonderen door dit verhaal van keizerlijke pracht, macht, moord en intriges, dat zich afspeelt in het Rome van de eerste eeuw na Christus. Ontdek samen met uw gids en rondleidings-genoten de archeologische topstukken uit internationale topmusea die in Leiden in de tentoonstellingszalen zijn verzameld. Deze lockdown livestream-tours zijn interactief, dus vragen stellen staat vrij!

Lockdown livestream-tours op een rij

  • tijden: dagelijks om 15.30 uur (zolang de lockdown duurt)
  • kosten: € 7,50 per inschrijving (kortingskaarten niet geldig)
  • elke tour biedt plaats voor maximaal tien inschrijvingen (thuis kunt u natuurlijk iedereen laten meekijken op je scherm)
  • tickets: via onze ticketwebsite
  • de livestreams worden uitgezonden via Microsoft Teams
  • Voor primair onderwijs en voortgezet onderwijs hebben we livestream-rondleidingen op maat

Privé-tours

U kunt ook een online privé-tour boeken (€ 50). Voor meer informatie over mogelijkheden en het boeken van een privé-tour kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de servicedesk: info@rmo.nl of 071 – 5163 163 (tijdens kantooruren).

Lockdown livestream-tours Domitianus

Een blik in de tentoonstellingszalen van 'God op aarde. Keizer Domitianus'