Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Livestream-boekpresentatie door Tom Vanderlaken

Schrijver Tom Vanderlaken presenteert De geheime oorsprong, historische fictie vol spanning, mysterie, geschiedenis en sfeer. In deze ‘true quest’ bestaan de meeste aanwijzingen echt, waaronder de Taffeh tempel en andere oudheden in het Leidse museum. De queeste over drie continenten grijpt terug naar de Leidse bronnen, roept fascinerende vragen op en werpt een nieuw licht op antieke bronnen. Een aanrader voor de lezers van Dan Brown en Jeroen Windmeijer.

  • datum: donderdag 24 juni 2021
  • tijd: 19.00 – 20.00 uur
  • locatie: livestream vanuit het Rijksmuseum van Oudheden
  • kosten: gratis

De geheime oorsprong verschijnt op 17 juni bij Uitgeverij Zomer & Keuning. Het boek is o.a. te koop in de museumwinkel van het Rijksmuseum van Oudheden voor € 19,99 (376 pagina’s, paperback).

Aanmelden livestream

Meld u aan voor de livestream

Iedereen kan deze boekpresentatie gratis volgen. U hoeft geen extra programma’s te downloaden of te installeren op uw computer. Na aanmelding ontvangt u een link, waarmee u via de browser op uw pc, laptop, tablet of smartphone de livestream kunt volgen. De uitzending is vanaf een kwartier voor aanvang online.

De geheime oorsprong

Als de Franse verzamelaar Nicolas Dampierre onderzoekt waarom ons oorsprongsverhaal verdween uit de oudste Bijbels, ontwaakt hij een geheime organisatie die de echte afkomst van de vrouw en werkelijke menselijke oorsprong al eeuwen verbergt. Met de Italiaanse journaliste Gina Chimanti onderzoekt hij in Leiden en Parijs beroemde oudheden. Ze ontrafelen een vergeten code, strijdend tegen een onzichtbare macht die sterker blijkt dan zij. Een filmisch geschreven verhaal over onze echte oorsprong, zingeving en een daadwerkelijk gevaar dat de mensheid bedreigt.

Over de auteur

Tom Vanderlaken is het pseudoniem van een archeoloog en auteur van historische non-fictie met ruime ervaring in journalistiek en bestuur.

Bekijk hier de trailer van het boek die de auteur en Uitgeverij Zomer & Keuning hebben gemaakt

Bezoek ons: