Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Boeken over de oudheid, aantrekkelijk geprijsd

Op deze grote (tweedehands) boekenmarkt in het Rijksmuseum van Oudheden vindt u lees- en informatieve boeken over het oude Nabije Oosten en Egypte, oude museumpublicaties en een reeks aan oude (en nieuwe) wetenschappelijke boeken. Deze boekenmarkt is dé gelegenheid waarop u een aantal uitgaves voor een extra aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen.

  • datum: zondag 2 februari 2020
  • tijd: 10.00 – 16.30 uur
  • locatie: Tempelzaal, Rijksmuseum van Oudheden
  • kosten: gratis (excl. museumentree)

Bent u RoMeO-lid of BankGiro Loterij VIP-kaarthouder? Dan krijgt u op een aantal producten uit het assortiment van de museumwinkel een korting van 10%.¹

¹ Deze korting wordt gegeven op het eigen assortiment van de museumwinkel, waaronder sieraden en replica’s. Uitgezonderd zijn boeken, jubileumpostzegels en boekenmarkt-artikelen.

Doublures, lithografieën en kinderboeken

Deze grote boekenmarkt wordt georganiseerd in samenwerking met Friends of Saqqara, Ex Oriente Lux en het Nederlands Instituut voor het Nabije Oosten (NINO). De bibliotheek van het Rijksmuseum van Oudheden biedt doublures te koop aan. Ook de museumwinkel heeft aanbiedingen: oude museumpublicaties, tentoonstellingscatalogi, lithografieën van Leemans’ Egyptische Monumenten (de laatste exemplaren) en oudere winkelartikelen.

Aanbod Friends of Saqqara, Ex Oriente Lux en NINO

Friends of Saqqara levert een rijk assortiment aan tweedehands boeken, voornamelijk over het oude Egypte. Hun aanbod varieert van informatieve boeken en kinderboeken tot studieboeken en wetenschappelijke boeken. Ex Oriente Lux en het Nederlands Instituut voor het Nabije Oosten bieden zowel oude als de meest recente wetenschappelijke publicaties te koop aan. NINO neemt doublures uit hun wetenschappelijke bibliotheek over het Oude Nabije Oosten en Egypte mee. Een aantal titels wordt deze dag eenmalig voor een gereduceerde prijs aangeboden.

Bezoek ons: