Geef een eigen rondleiding

Voor wie?

Alle groepen

Kosten

Een bezoek aan het Rijksmuseum van Oudheden is gratis voor schoolklassen uit het primair onderwijs.

Uw bezoek

Wil je met je klas een bezoek brengen aan het Rijksmuseum van Oudheden en geen gebruik maken van ons educatieve aanbod? Reserveer dan een groepsbezoek voor één of meerdere vaste tentoonstellingen. Je bezoekt het museum zonder de begeleiding van een museumdocent, maar begeleidt de leerlingen zelf. We vragen je het bezoek vooraf te reserveren. Zo help je ons het museumbezoek voor jou, je klas en de andere bezoekers zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Reserveren

  • We ontvangen schoolklassen in het museum van maandag t/m vrijdag, om 9.00, 11.00, 13.00 of 15.00 uur.
  • Bezoek je het museum met één klas? Reserveer uw bezoek dan online.
  • Reserveer je voor meerdere klassen? Bel of mail ons dan: 071 – 5163 163 of .

Voor groep 1 t/m 4 verzoeken we per vijf leerlingen één begeleider mee te nemen, voor groep 5 t/m 8 graag één begeleider per tien leerlingen. Meer begeleiders zijn uiteraard welkom.

Probeer het museum gratis uit!

Wil je vooraf bekijken of het Rijksmuseum van Oudheden iets voor je klas is? Dat kan! Als je de bon onderaan de pagina print en inlevert bij de kassa van het museum ontvang je een gratis entreebewijs. Bij online reserveren kun je hiervoor de optie ‘Ticketkeuze > Overige kortingskaarten’ kiezen. Let op: neem de geprinte bon mee op de dag van je bezoek. (De bon is geldig t/m 31 augustus 2024.)

Kinderen PO Zelfstandig bezoek