Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Museum blijft toegankelijk voor publiek

In de zomer van 2018 wordt de vaste tentoonstelling Nederland in de Romeinse tijd heringericht. Daarnaast zal er in de Tempelzaal een verbouwing plaatsvinden van de publieksfaciliteiten. Gedurende de verbouwingsperiode blijft het hele museum voor publiek gewoon toegankelijk, behalve de vaste tentoonstelling Nederland in de Romeinse tijd.

Tentoonstellingszaal opnieuw ingericht

De zaal van de vaste tentoonstelling Nederland in de Romeinse tijd wordt vernieuwd en opnieuw ingericht. De zaal bevindt zich op de tweede verdieping van het museum. Op deze verdieping vindt u ook de vaste tentoonstelling Archeologie van Nederland en een deel van de collectie Grieken. Deze zullen beide gewoon toegankelijk zijn voor bezoekers. Vanaf 18 juni worden enkele zware stukken verplaatst en is het laatste gedeelte van de zaal niet toegankelijk. Vanaf 25 juni 2018 is de hele tentoonstelling gesloten. Op dinsdag 4 september 2018 is de gloednieuwe vaste tentoonstelling Nederland in de Romeinse tijd klaar om voor publiek open te gaan.

Verbouwing in de Tempelzaal

Om uw bezoek aan het museum ook in de toekomst zo prettig mogelijk te kunnen laten verlopen is er besloten deze zomer met een verbouwing te starten in de Tempelzaal. Diverse publieksfaciliteiten zullen vanaf 2 juli aangepakt worden, waaronder de de toiletten, het museumcafé, de museumwinkel en de kassabalie. Voor al deze faciliteiten worden in de verbouwingsperiode passende oplossingen geboden, het museum is gewoon toegankelijk. Wel kan er gedurende deze periode enige geluidsoverlast zijn en de binnentuin van het museum is niet toegankelijk. De verbouwing in de Tempelzaal zal naar verwachting half augustus klaar zijn.

Bezoek ons: