Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Museum voorlopig gesloten

Het Rijksmuseum van Oudheden is momenteel gesloten vanwege de overheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus. We volgen hierin de richtlijnen van de Museumvereniging en het RIVM. Alle partijen met een evenement in deze periode in het museum, worden door ons individueel benaderd.

Schoolbezoek, rondleiding of evenement

Alle school- en groepsbezoeken in de periode tot 1 juni worden door ons geannuleerd. We nemen zo snel mogelijk contact op met de betrokken partijen. Heeft u in deze periode een schoolbezoek, rondleiding of evenement gepland in het museum en heeft u hierover een dringende vraag? Neem dan contact op met de servicedesk van het museum via info@rmo.nl of telefonisch via  071 – 5163 163.

Tentoonstelling Cyprus

De tijdelijke tentoonstelling Cyprus kon in het laatste weekend (14-15 maart) niet meer worden bezocht. In verband met de geplande opbouw van nieuwe tijdelijke tentoonstellingen in april kan de Cyprus-tentoonstelling niet worden verlengd.

Week van de Klassieken en Oog op de Oudheid

De evenementen in de Week van de Klassieken (26 maart t/m 5 april) en de serie Oog op de Oudheid (31 maart, 7, 14 en 21 april) worden verplaatst naar september 2020. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle betrokken partijen.

Bibliotheek

De bibliotheek van het museum is momenteel gesloten voor alle bezoekers.

Bezoek ons: