Betalen voor klassikale activiteiten

Cultuurkaart

De kosten voor een museumbezoek met school kunt u uiteraard per pin of contant aan de kassa betalen, maar ook met de Cultuurkaart. Betaling per weborder dient u drie weken van tevoren aan ons door te geven.

Betalen per weborder

Docenten kunnen grote bedragen voor klassikale activiteiten betalen met een weborder. Die wordt aangemaakt door het Rijksmuseum van Oudheden. Geef daarom uw Cultuurkaartgegevens (kaartnummer en naam kaarthouder) drie weken van te voren aan ons door. De weborder moet door de school zijn goedgekeurd voor aanvang van het bezoek.

Wat is een weborder?

De weborder is een online betaalmethode. Het museum maakt de weborder aan. Hiervoor hebben we uw pasnummer en tenaamstelling nodig. Vervolgens ontvangt u een e-mail en kunt u de aangemaakte weborder online accorderen. Zodra dit is gebeurd, ontvangt het museum een bevestiging en maakt CJP (na controle) het geld aan ons over. Hier gaat echter drie tot vier weken overheen, vandaar de voorwaarde om de weborder drie weken voor uw bezoek aan ons door te geven.

Voor wie is de weborder?

De weborder is voor iedereen die de Cultuurkaart accepteert een eenvoudige betaalwijze bij een collectief bezoek met een of meer klassen.