Online tickets

Museum dicht t/m 25 januari

Vanwege de huidige corona-maatregelen is het Rijksmuseum van Oudheden gesloten t/m naar verwachting 25 januari 2022.
Reserveringen | Als u in deze periode een reservering met een Museumkaart of andere kortingskaart hebt staan, dan vervalt die automatisch. U hoeft zelf niks te doen.
Betaalde tickets | Als u voor deze periode een museumticket hebt gekocht, dan storten we het geld binnen twee weken terug op uw rekening.
Schoolboekingen | Als u een schoolboeking in deze periode hebt gemaakt, dan nemen we zo snel mogelijk contact op voor een ander programma.
Contact | Heeft u vragen over uw ticket of (school)boeking? Bel dan met onze servicedesk via 071 – 5163 163 of stuur een e-mail aan info@rmo.nl.
We hopen u later weer te mogen verwelkomen!

 

Tickets na 25 januari

Activiteiten & nieuws

Al het nieuws Alle activiteiten

Uitgelicht

Online pop-up tentoonstellingen

Voor de thuisblijvers hebben we bijna twintig pop-up tentoonstellingen gemaakt: kleine, online exposities met onze eigen collectie in de hoofdrol. Ze gaan over uiteenlopende onderwerpen: van Egyptische beelden met fantoompijn tot magie in de oudheid, en van vrije tijd bij de oude Grieken tot het prehistorische Vorstengraf van Oss. Compacte web-exposities met een knipoog of een bijzondere invalshoek, alleen op deze website te zien.

Bekijk ze allemaal