Verjaardagsfeestjes in het museum

Gezellig met je verjaardag naar het Rijksmuseum van Oudheden? Dat kan met deze superleuke feestjes! Samen met je vrienden of vriendinnen vieren jullie eerst even je verjaardag. Daarna gaan jullie het museum in met meester Jaap (8-12 jaar), Dummie de mummie (8-12 jaar) of Amon en Amara (4-8 jaar).

Verjaardagsfeestje Dummie de mummie

Vier je verjaardag met Dummie de mummie in het Rijksmuseum van Oudheden! Dummie de mummie is de hoofdpersoon uit de gelijknamige verhalen van Tosca Menten. Samen met je vrienden of vriendinnen schuif je eerst aan bij de feestelijke verjaardagstafel. Daarna gaan jullie het museum in om de verloren scarabee van Dummie te zoeken. Toen hij met zijn vrienden Goos en Klaas op bezoek was op de Egyptische afdeling heeft hij daar ergens zijn scarabee verloren. Zonder zijn amulet is hij heel erg ziek geworden...

Reserveren

Je kunt het Dummie de mummie-feestje online reserveren. Telefonisch reserveren kan ook. Neem hiervoor contact op met de Servicedesk van het museum: 071 - 5163 163.

Verjaardagsfeestje Amon en Amara

Vier je verjaardag met Amon en Amara in het Rijksmuseum van Oudheden! Samen met je vrienden of vriendinnen schuif je eerst aan bij de feestelijke verjaardagstafel. Daarna gaan jullie het museum in om de Egyptische prinses Amara helpen. Waar ligt de fles wonderolie waarmee ze haar vriendje Amon kan redden?

  • Geschikt voor: kinderen van 4 tot 8 jaar
  • Kosten: € 115 (deze prijs is geldig voor groepen tot 12 kinderen, incl. 2 begeleiders)
  • Duur: 2 uur
  • Aanvangstijden: 10.30 uur of 13.30 uur
  • Meer informatie over het Amon en Amara-feestje

Reserveren

Je kunt het Amon en Amara-feestje online reserveren. Telefonisch reserveren kan ook. Neem hiervoor contact op met de Servicedesk van het museum: 071 - 5163 163.