Activiteiten BoekieBoekie

Griekse HeldenGriekse Helden

Het thema van BoekieBoekie voor het seizoen 2017-2018 is Griekse helden en is geïnspireerd op de tentoonstelling Studio RMO. In samenwerking met het Rijksmuseum van Oudheden organniseert BoekieBoekie in februari 2018 verschillende activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Masterclass schrijven

Droom je van een carrière als kinderboekenschrijver? Wil je met je verhalen en/of gedichten in BoekieBoekie staan? De masterclass Van krabbel naar tekst, georganiseerd door tijdschrift BoekieBoekie, helpt je op weg.

Op weg naar de Olympos

Speciaal voor BoekieBoekie geeft Hein van Dolen een lezing naar aanleiding van zijn boek Op naar de Olympos!Hij vertelde de spannende verhalen over de Griekse mythologie aan zijn kleinkinderen. Ze kregen er geen genoeg van en al die verhalen kun je nu lezen in dit boek.

Schrijfatelier

Hou je van het schrijven van korte verhalen of gedichten? Dan is het schrijfatelier Griekse Helden, georganiseerd door BoekieBoekie, echt iets voor jou.

Schrijfatelier

Ben je goed in het maken van kruiswoordpuzzels en wil je leren hoe je die ook zelf kunt maken? Schrijf je dan in voor het BoekieBoekie-schrijfatalier Griekse Helden. Jacqueline van Ouwerkerk (de puzzelexpert van BoekieBoekie) geeft slimme tips en trucs.