Word museuminspecteur

Doe mee aan de zomerwedstrijd op museumkids.nlDoe mee aan de zomerwedstrijd op museumkids.nl
De tikkit tattoosDe tikkit tattoos

Vind jij het Rijksmuseum van Oudheden ook zo leuk? Laat het weten op Museumkids.nl en zorg dat het Rijksmuseum van Oudheden het leukste kidsproof museum van Nederland wordt!

Word museuminspecteur

Ieder jaar roept de museumvereniging kinderen op om musea te bezoeken en deze te inspecteren. Via de app en de website vul je open en gesloten vragen over het museum in. Zo kun jij als museuminspecteur je bezoek aan het museum beoordelen. Op basis van de uitkomsten van alle inspecties wordt door de museuminspecteurs samen het leukste kidsproof museum van Nederland gekozen. Sinds november 2017 loopt het nieuwe inspectiejaar en aan het einde van het wedstrijdjaar (november 2018) worden de nieuwe kidsproof musea bekend gemaakt. 

Je bent officieel museuminspecteur als je een inspectie hebt ingestuurd na het museumbezoek. Zo doe je mee:

  1. Maak een account aan op Museumkids.nl of via de gratis app die je kunt downloaden via de App Store of Play Store op je smartphone of tablet.
  2. Ga naar ons museum en inspecteer.
  3. Stuur je inspectie op via de vragenlijst op de website van Museumkids.nl, of de gratis app.

Maak kans op mooie prijzen

Als museuminspecteur maak je kans op mooie prijzen, zoals een mooi kunstboek of een instant camera! Daarnaast ligt een gratis vel leuke plaktattoos voor je klaar bij de kassa van ons museum. Op Museumkids.nl vind je nog spannende games en tips voor andere leuke musea.