Mp3-rondleiding 'Egyptenaren' met Ewout Genemans

 
Ontdek het oude Egypte met Ewout GenemansOntdek het oude Egypte met Ewout Genemans

Op zoek naar Egypte met Ewout Genemans

Televisiepresentator Ewout Genemans is bekend van onder andere Willem Wever en Museumbende. Voor fans van mummies, piramides en Egyptische farao's maakte hij een spannende zoektocht over de Egypte-afdeling van het Rijksmuseum van Oudheden. Je kunt de route via de link hieronder downloaden en op je mp3-speler zetten, of in de Museumshop voor €2 een iPod huren.

Downloaden

Download de mp3-file met de audiotour van Ewouts zoektocht op je mp3-speler en kom naar het Rijksmuseum van Oudheden. Voor Egyptefans zonder eigen mp3-speler verhuurt het museum voor €2,- een iPod (lees eerst de verhuurvoorwaarden).

De verhuur van iPods in het museum is tot stand gekomen in samenwerking met MacHouse.

  • Wil je alvast even luisteren vóórdat je gaat downloaden? Klik dan op deze link:

Maak kans op een Egyptisch prijzenpakket

Heb je de Egypte-tour in het museum gedaan? Beantwoord dan de vraag op het prijsvraagformulier. Wie weet win jij wel een Egyptisch prijzenpakket! Het prijsvraagformulier kun je bij de kassa ophalen. Als je een iPod huurt, krijg je het formulier er meteen bij. Lever aan het einde van je speurtocht de ingevulde kaart in bij de kassa. Uit de goede oplossingen wordt aan het begin van elke maand een winnaar getrokken. Winaars krijgen telefonisch bericht.

Audiotour Ewout Genemans
Met Ewout Genemans op zoektocht naar de Egyptenaren in het museum? Download dan hier de complete audiotour. Pak de gedownloade zip-file uit en zet de bestanden op je mp3-speler. Let op: de zip-file is een groot bestand, dus het kan best een paar minuten duren voordat het is gedownload.
download bestand