Zaalverhuur

Diner in de Tempelzaal (foto: Hielco Kuijpers)Diner in de Tempelzaal (foto: Hielco Kuijpers)
Leemanszaal, geknipt voor presentatiesLeemanszaal, geknipt voor presentaties
Egyptische beelden in het museumEgyptische beelden in het museum

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst? Hartje stad, aan de mooiste gracht van Leiden, bevindt zich het Rijksmuseum van Oudheden. Een unieke ambiance voor vergaderingen, symposia, brainstorms, productpresentaties en diners. Voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Digitale folder zaalverhuur

Zalen, tarieven¹, mogelijkheden en contactgegevens: de digitale folder biedt u een overzichtelijke presentatie van alle informatie over onze zalen.

Zaalcapaciteit en voorzieningen

De zalen hebben een capaciteit van 10 tot 400 personen. Alle zalen hebben daglicht, comfortabele stoelen en moderne audiovisuele voorzieningen. Het museum biedt verschillende arrangementen aan, zoals een vergaderarrangement, inclusief koffie en lunch. Ook zijn er rondleidingen door het museum mogelijk. 

 

zaal

capaciteit

vergaderen Leemanszaal 60
presenteren Tempelzaal 200
  Leemanszaal 60
symposium alle zalen 300
receptie of feest Tempelzaal 400
diner Tempelzaal 150
 

¹Verhuurder zal aan huurder 21% btw in rekening brengen ter zake van de huur van de ruimte.

Tempelzaal huren

In de majestueuze Tempelzaal pronkt een authentieke, tweeduizend jaar oude Egyptische tempel. De perfecte setting voor een lezing, symposium, diner, feest, receptie , concert of  buffet. De Tempelzaal is beschikbaar buiten de reguliere openingstijden van het museum en op maandag.

Leemanszaal huren

De Leemanszaal is een sfeervolle en praktische locatie voor presentaties, cursussen en lezingen. De zaal grenst aan de Tempelzaal, waarmee u slechts een paar stappen verwijderd bent van de Egyptische tempel en het museumcafé.

Zalen voor presentaties en congressen

Ook voor uw klantenontvangst, (product)presentatie of congres kunt u in het Rijksmuseum van Oudheden terecht. De zalen hebben een capaciteit van 10 tot 400 personen. Alle zalen hebben daglicht, comfortabele stoelen en moderne audiovisuele voorzieningen. Ook zijn er rondleidingen door het museum mogelijk.

Museum met Egyptische collectie van wereldklasse

Het Rijksmuseum van Oudheden is het nationale centrum voor archeologie. Het museum behoort tot de vijf oudste musea in Nederland en beheert een rijkscollectie van ruim 150.000 archeologische objecten uit het oude Egypte en het Nabije Oosten, de Griekse en Romeinse wereld en het vroege Nederland. De Egypte-collectie behoort tot de top-10 in de wereld. Het museum is gevestigd in een monumentaal herenhuis en begijnhof en bezit een indrukwekkende ontvangstruimte met een authentieke Egyptische tempel. De Tempelzaal is ook een officiële trouwlocatie.

Bereikbaarheid en parkeren

Het museum is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Het ligt op tien minuten lopen van NS-station Leiden Centraal. Voor het museum kunt u betaald parkeren. Ook kunt u uw auto parkeren op Parkeerterrein Haagweg. Vanaf de Haagweg brengt een gratis pendelbusje u naar het museum.

Contact

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen, boekingen, etc. contact op met:

  • Rita van Oosterhoud, zaalverhuur en arrangementen, tel: 071 - 5163 140, of stuur een e-mail