Rondleidingen

Rondleiding op de Griekse beeldengalerijRondleiding op de Griekse beeldengalerij
Tijdelijke tentoonstelling 'Al 200 jaar van nu'Tijdelijke tentoonstelling 'Al 200 jaar van nu'

Rondleidingen met gids

Het boeken van een rondleiding met een deskundige gids is voor groepen de moeite waard. Tijdens een rondleiding krijgt u nóg meer informatie over de oudheid, de topstukken en de collectie van het museum. En u hoort nog eens een bijzondere anekdote. Het museum beschikt over gidsen die uw rondleiding desgewenst in het Engels, Frans of Duits geven. Een rondleiding duurt een uur; de maximale groepsgrootte is 25 (vaste tentoonstelling Egypte: max. 20 personen). Als groep kunt u trouwens ook met een eigen gids het museum bezoeken.

  • Prijzen rondleidingen met museumgids: € 75 per uur - op zondag € 90 per uur (excl. entree museum, max. 25 personen, vaste tentoonstelling Egypte: max. 20 personen).
  • Ook schoolgroepen uit het voortgezet onderwijs kunnen een rondleiding met gids volgen. Kijk hier voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Reserveer een rondleiding 'Al 200 jaar van nu'

Voor een rondleiding over de tijdelijke tentoonstelling Al 200 jaar van nu (25 april t/m 2 september 2018) kunt u een rondleiding met museumgids boeken

  • Prijs rondleidingen met museumgids: € 75 per uur - op zondag € 90 per uur (excl. entree museum, max. 25 personen).

Reserveer een rondleiding 'Studio RMO'

Voor een rondleiding over de tijdelijke tentoonstelling Studio RMO (16 juni 2017 t/m 30 september 2018) kunt u een rondleiding met museumgids boeken

  • Prijs rondleidingen met museumgids: € 75 per uur - op zondag € 90 per uur (excl. entree museum, max. 25 personen).

Reserveer een rondleiding 'Goden van Egypte'

Voor een rondleiding over de tijdelijke tentoonstelling Goden van Egypte (12 oktober 2018 t/m 31 maart 2019) kunt u een rondleiding met museumgids boeken. Let op: bij deze tentoonstelling kunnen maximaal 15 personen aan een rondleiding deelnemen.

  • Prijs rondleidingen met museumgids: € 75 per uur - op zondag € 90 per uur (excl. entree museum, max. 15 personen).

Rondleidingen vaste tentoonstellingen

Ga naar onze reserveringswebsite om een rondleiding te boeken voor een van de vaste tentoonstellingen van het museum, of de topstukkenroute:

Collectie en topstukken

Om u een idee te geven wat het museum tijdens een rondleiding te bieden heeft, kunt u op deze website alvast wat hoogtepunten uit de collectie bekijken, of meer lezen over de tentoonstellingen met de vaste collectie: