Tentoonstellingsartikelen Gouden Middeleeuwen en Bij nader inzien

Boek 'Gouden Middeleeuwen'Boek 'Gouden Middeleeuwen'
Gouden boekje: 'Mo en Spits naar de Middeleeuwen'Gouden boekje: 'Mo en Spits naar de Middeleeuwen'

Boek: Gouden Middeleeuwen

Bij de tentoonstelling Gouden Middeleeuwen schreef conservator Annemarieke Willemsen een gelijknamige, rijk geïllustreerd boek over Nederland in de Merovingische wereld, 400-700 na Chr.

Publicatie: Bij nader inzien

Bij de tentoonstelling Bij nader inzien verscheen een compact, full colour boekje over de resultaten van de 32 archeologische projecten die in de expositie aan bod komen. Het werd geschreven door Evert van Ginkel  en Luc Amkreutz. Van Ginkel is eigenaar van een archeologisch en cultuurhistorisch presentatiebureau en maakte de tentoonstelling Bij nader inzien. Amkreutz is conservator van de collectie Nederland prehistorie van het Rijksmuseum van Oudheden.

  • 80 pagina's, uitgave Rijksmuseum van Oudheden
  • Prijs: € 6,95 (te koop in de Museumshop)

Gouden boekje: Mo en Spits naar de Middeleeuwen

Bij de tentoonstelling Gouden Middeleeuwen schreef conservator Annemarieke Willemsen voor kinderen het Gouden Boekje Mo en Spits naar de Middeleeuwen. 

RMO Magazine

Het full colour magazine van vriendenvereniging RoMeO is te koop in de Museumshop. Met uiteraard diverse artikelen over Gouden Middeleeuwen en Bij nader inzien

  • prijs: € 3,50
  • 44 pagina's, full colour

Tentoonstellings-souvenirs

De Museumshop biedt een breed assortiment aan leuke souvenirs die aansluiten bij de tentoonstellingen: Er is o.a. een speciaal Gouden Middeleeuwen-assortiment met cadeauartikelen, sieraden, souvenirs, replica's, ansichtkaarten en boeken.