Museumcafé

Het museumcafé in het Rijksmuseum van OudhedenHet museumcafé in het Rijksmuseum van Oudheden
Zoete en hartige lekkernijenZoete en hartige lekkernijen
Belegde broodjes Belegde broodjes

Het museumcafé heeft een dagelijks wisselende kaart met diverse belegde broodjes, een dagelijkse specialiteit, soep, koffie, thee, zoete en hartige lekkernijen, fruit en (biologische) drankjes.

Vernieuwd assortiment

In de zomer van 2018 vonden er in het museum diverse verbouwingen plaats, waaronder in het museumcafé. In september 2018 werd het museumcafé weer geopend met een vernieuwd assortiment. U kunt nu ook genieten van heerlijke verse smoothies en sapjes en een dagelijkse specialiteit. Voor kinderen is er een lekkere kidsbox met een kleine verrassing. 

Naast de Egyptische tempel

Het museumcafé ligt pal naast de Egyptische tempel in de gratis toegankelijke Tempelzaal. Misschien is dit wel de mooiste museale ruimte van Nederland. Een prachtige plek dus voor iedereen met of zonder toegangskaartje die iets wil nuttigen. U kunt er tijdens de openingsuren van het museum terecht.

Dummie de mummie-kindermenu

Voor kinderen die trek hebben in iets lekkers na de Dummie de mummie-speurroute of het Dummie de mummie-verjaardagsfeestje. Klik op het Dummie-plaatje onderaan deze pagina.

Voor kidsVoor grote of lekkere trek na een speurtocht of partijtje