Groepen

Bezoekers in het Rijksmuseum van OudhedenBezoekers in het Rijksmuseum van Oudheden
Bezoekers in het Rijksmuseum van OudhedenBezoekers in het Rijksmuseum van Oudheden

Groepsbezoek (zonder gids) met kortingstarief 

Wanneer u met een groep (en zonder gids) de vaste afdelingen of de tijdelijke tentoonstellingen van het museum bezoekt, profiteert u van een speciale prijs. Groepen vanaf 10 volwassen personen (Museumkaarthouders niet meegeteld) krijgen een korting op de entreeprijs

Entreeprijzen voor groepen

  • t/m 12 jaar: €3 per persoon (geen groepskorting, t/m 4 jaar gratis)¹
  • 13 t/m 17 jaar: €3 per persoon (geen groepskorting, tenzij met CJP)¹
  • 18 jaar en ouder: €7,50 per persoon (groepskorting: €2 per persoon)

Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen. Voorwaarde is dat u van tevoren reserveert. Als u bij uw groepsbezoek begeleiding van een gids wilt, dan kunt u een rondleiding boeken.

Aanmelden
¹ Als u met kinderen van 5 t/m 17 jaar een groepsbezoek aan het museum wilt brengen, willen wij u dringend verzoeken om dit bezoek van tevoren aan te melden via de Servicedesk (071 - 5163 163, of online reserveren)

Groepsbezoek online reserveren

U kunt uw reservering voor een groepsbezoek online regelen of telefonisch reserveren via de Servicedesk: 071 - 5163 163.

  • Let op: schoolgroepen kunnen Museumlessen volgen en maken dan gebruik van een apart reserveringsysteem met vaste aanvangstijden.

Gouden Middeleeuwen

Ook voor de tentoonstelling Gouden Middeleeuwen (25 april t/m 26 oktober 2014) kunt u uw reservering voor een groepsbezoek online regelen: