Doe mee en zet kunst en cultuur op de kaart!

30 augustus 2010

Zet kunst en cultuur op de kaart!Zet kunst en cultuur op de kaart!

Kunst en cultuur zijn van ons allemaal en vind je waar je ook kijkt. Een gebouw, een tentoonstelling, theater, film, muziek of street-art. Kunst en cultuur zijn niet weg te denken en maken ons leven bijzonder. Op het nieuwe online platform 'Zet kunst op de kaart!' kan iedereen de waarde van kunst en cultuur laten zien. Wat betekent het voor jou, de mensen om je heen en de rest van Nederland?

Deel jouw foto of filmpje en win

Zetcultuuropdekaart.nl is het platform dat laat zien hoe waardevol en breed gedragen kunst en cultuur zijn. Laat je inspireren of inspireer zelf en doe mee aan de publiekscampagne 'Zet Kunst en Cultuur op de kaart!'. Deel op de site jouw foto of filmpje en bouw zo mee aan de culturele kaart van Nederland. Daarbij worden er iedere dag prijzen verloot: maak kans op een gratis Museumkaart (t.w.v. 35€) of een PODIUM Cadeaukaart (t.w.v. 40€).

Deze online publiekscampagne is een initiatief van Kunst & Cultuur 2010, een samenwerkingsverband van vrijwel alle culturele instellingen en belangenorganisaties. Zij hebben als gezamenlijk doel: het benadrukken van het belang van kunst en cultuur in Nederland om de bewustwording van de noodzaak hiervan in de maatschappij te vergroten.