Minecraft Challenge

24 maart 2018

Minecraft challengeMinecraft challenge

Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud? Schrijf je dan snel in voor deze nieuwe, te gekke Minecraft Challenge! Kies een teamgenoot en geef je samen op. Wat je nodig hebt, is een eigen Minecraft JAVA edition (Mojang). Na de startbijeenkomst op zaterdag 3 of woensdag 7 maart 2018 log je in met je eigen account en bouw je samen met je teamgenoot op onze speciale Minecraft-server aan je gebouw.

Bouw een Romeinse stad

Het uitgangspunt voor de challenge is de Romeinse stad. Van domus tot tempel, badhuis tot triomfboog: alle gebouwen zijn nodig om een Romeinse stad in Minecraft te laten opbloeien. Doe je mee aan de challenge? Dan mag je gratis inspiratie opdoen voor jouw gebouw in het Rijksmuseum van Oudheden.

Hoe het werkt?

Je schrijft je in vóór 25 februari 2018 en je komt naar een van de twee startbijeenkomsten op 3 of 7 maart 2018. Daar krijg je samen met je teamgenoot een plot waarop je je gebouw gaat bouwen. Samen met alle deelnemers werk je aan een Romeinse stad.

Doe je mee?

Schrijf je in via de website van BplusC en zet deze twee data alvast in je agenda:

Tijdens de bijeenkomst krijg je meer uitleg over de opdracht. Ook krijg je een gebouw en plot toegewezen en ontvang je je vrijkaartje voor het Rijksmuseum van Oudheden. Er is ruimte om alvast te starten met bouwen en je kunt vragen stellen.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is op zaterdag 24 maart 2018 om 19.00 uur in het Rijksmuseum van Oudheden. Uit alle deelnemers kiezen we twee winnaars. De winnaars krijgen hun gebouw in een 3D-print mee naar huis.